Postoji Samo JEDNO

U Onostranom Stanju Boga, ne postoji pol. Tamo preovladava samo Jedno, Nedeljivo Postojanje. Pol se ističe u području iluzorne pojave koja se naziva univerzum.

Babađan, Savršeni Učitelj, koja je za manje od trena učinila da doživim svoje Drevno Beskonačno Stanje, imala je obličje muslimanke. Upasni Maharadž koji me je spustio nazad u normalnu svest, imao je oblik muškarca, hindusa. Kao mlada i prelepa devojka, Babađan, poreklom iz plemićke i bogate porodice, pred samu udaju se odrekla sveta, zbog svoje velike ljubavi prema Bogu i potrebe da bude Jedno sa Bogom.

U Puni je Babađan jednim poljupcem u čelo učinila da spoznam da sam Drevni. Imala je tada oko sto godina i sedela je pod drvetom kao istinski Fakir.

Svako od vas, muškarac ili žena, svejedno koje kaste, vere, ili boje, ima isto pravo da dosegne Božestvo. Čovek može da postane Bog preko ljubavi prema Bogu. Spoljašnje odricanje uopšte nije potrebno. Svako i svi, muškarci i žene, iskrenom ljubavlju prema Bogu mogu da dopru do Božanskog Očinstva i Univerzalnog Majčinstva, dok obavljaju sve dužnosti u svakodnevnom životu.

Da biste izrazili svoju ljubav prema Bogu morate živeti život ljubavi, čestitosti i samožrtvovanja. Puko pevanje Artija* i izvođenje Puđe* , darivanje cveća, voća i slatkiša i klanjanje, nikada ne može podrazumevati da volite Boga onako kako On treba da se voli.

Slično tome, davanje daršana masama, gomilanje ljudi oko sebe, davanje poruka mnoštvu i izvođenje takozvanih čuda, možda su među vama uobičajeno prihvaćene osobine Božanske Ličnosti, ali ja vam sa Božanskim Poštenjem tvrdim da sve to nije obavezno znak istinskog Božestva.

Boga ne treba namamiti, nego voleti. Boga ne treba propovedati, već živeti. Samo oni koji žive život ljubavi, čestitosti i samožrtvovanja, mogu me spoznati kao Drevnog.

Sa Božanskim Autoritetom mogu da kažem da večno, svesno i neprestano doživljavam da sam Jedno sa svima vama, i Jedno u svima vama. Svako obožavanje ili poslušnost bilo kom božanstvu – živom ili neživom – bilo kom svecu, učitelju, naprednoj duši, ili jogiju, na kraju dolazi do mene. Darujući čistu, neokaljanu ljubav bilo kome i bilo čemu, volećete mene pošto sam ja u svakome i u svemu, a takođe izvan svega.

Želim da svi znate da ma šta činili, dobro ili loše, jedino što Bog ne oprašta je da se pretvarate da ste nešto što zapravo niste.

Sa Božanskim Autoritetom ponavljam da smo svi Jedno. To što ste bogati ili siromašni, obrazovani ili neuki, iz visoke ili niske kaste, ne treba da utiče na vašu ljubav prema Bogu – Svevišnjem Ljubljenom.

Svima vama dajem svoje blagoslove da shvatite da će vas ljubav prema Bogu, u svakom obliku, na svaki način, učiniti večno SLOBODNIM.

  1. Нема коментара.
  1. No trackbacks yet.

Постави коментар