Ja sam Sin Boga Oca i Boga Majke u Jednom

Bog je Jedno. On je i otac i majka u Jednom. On je u svemu i svakome, ali je isto tako i izvan toga. Govoriću vam o Bogu u Onostranom Stanju. U Onostranom Stanju Bog je istovremeno i Bog otac i Bog majka.

Sada ćemo govoriti o svetovom ocu i majci. Pretpostavimo da bračni par ima sedam sinova. Prirodno je da otac voli one sinove koji su mu od koristi, koji su zdravi, inteligentni, bistri – očigledno je da će otac biti zadovoljan ovakvim sinovima. E sad, šest sinova ovozemaljskog oca su zdravi, jaki, inteligentni i dobri u svakom pogledu; sedmi sin je nesposobni slabić, bezazlen, jednostavan i prostodušan (Bhola). Otac nema ljubavi za sedmog sina i voli samo ostalih šest sinova. Majka, međutim, najviše voli sedmog sina, i to posebno zato što je slab, bolestan, fizički nesposoban, jednostavan i prostodušan.

Bog je i otac i majka u Jednom. Avatari su Sinovi Oca u Onostranom Stanju. Svi prethodni periodi Avatarstva posvedočili su da je Avatar bio zdrav, bistar, mudar Sin Božiji. Sve ovo podrazumeva da je Avatar uvek bivao Voljeni Očev Sin. Obratite pažnju da Avatar uvek uzima muško obličje i pridružuje se ljudima kao muškarac.

Bog sve do sada nije imao priliku da odigra ulogu Boga majke u Onostranom Stanju. U ovom periodu Avatarstva, Bog Otac je veoma zadovoljan sa mnom jer sam beskrajno bistar, mudar, sposoban i savršen u svakom pogledu (Ustad ili „oštrouman“) baš kao što moj Otac želi da budem. Ja sam voljeni Sin svog Oca. U isto vreme, u ovom obliku ja sam fizički onesposobljen. U Americi sam 1952. povredio levu stranu fizičkog tela, od noge do lica. U Indiji sam 1956., povredio svoju desnu stranu, od glave pa sve do noge. Osim što sam fizički onesposobljen, ja sam i beskrajno jednostavan i prostodušan (Bhola). Na ovaj način sam ja i dobri voljeni Sin svog Boga Majke. Izgleda da Bog u ovom Otelovljenju Avatara ima priliku da igra ulogu i oca i majke.

  1. Нема коментара.
  1. No trackbacks yet.

Постави коментар