Draga moja deco

Zadovoljan sam vašim dolaskom iz raznih krajeva i preko okeana. I mada nijedna žrtva nije prevelika da se bude uz mene, dirnut sam žrtvom koju su neki od vas podneli ne bi li došli.

Oni koji nisu mogli da dođu, ne treba da se osećaju obeshrabreno, jer je moja ljubav sa njima kao i uvek, a pogotovo u ovoj prilici. Znam koliko svi oni čeznu da provedu makar samo jedan sat uz mene, i u kojoj meri su bespomoćni u okolnostima koje su ih zadesile.

Došli ste iz daleka, ne zbog neke skupštine ili konferencije, već da uživate u mom društvu i nanovo osetite moju ljubav u svojim srcima. Ovo je zajedničko okupljanje dece sa Istoka i Zapada u domu njihovog Oca.

Sve religije sveta propovedaju da postoji samo jedan Bog, Otac svega u kreaciji. Ja sam taj Otac.

Došao sam da podsetim sve ljude da treba da žive na Zemlji kao deca jednog Oca, sve dok ih moja Milost ne probudi za spoznaju da su svi oni jedno bez drugog, i da su sve podele, sukobi i mržnje, samo poigravanje senki njihovog vlastitog neznanja.

Iako su svi moja deca, oni prenebegavaju jednostavnost i lepotu ove Istine, odajući se mržnji, sukobima i ratovima koji ih dele na neprijatelje, umesto da žive kao jedna porodica u domu svog Oca. Čak i vama koji me volite i prihvatate za ono što jesam, ponekad nedostaje razumevanje srca onog drugog.

Sve ovo sam strpljivo podnosio u tišini, radi sve moje dece. Sada je vreme da postanu svesni da je njihov Otac prisutan među njima, kao i svojih odgovornosti prema Njemu i sebi samima. Prekinuću Ćutnju i svojom Rečju nad Rečima podstaknuću moju decu da u svojim životima ostvare nedeljivo Bivstvo koje je BOG.

Godinama sam davao mnoge poruke i besede. Danas jednostavno želim da vama, koji ste se ovde okupili u mojoj ljubavi, kažem da zapušite uši svog uma i otvorite uši svog srca, da bi ste čuli moju Reč kada je budem izgovorio.

Ne tražite moj Blagoslov koji je uvek sa vama, već čeznite za danom kada će moja Milost da se spusti na sve koji me vole. Najblagosloveniji su oni koji ne čeznu čak ni za mojom Milošću, već samo traže da sprovode Moju Volju.“

  1. Нема коментара.
  1. No trackbacks yet.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: