About

Ovaj sajt je posvećen  Avataru Meher Babi. Na njemu će biti postavljene knjige, informacije, slike a i filmovi o njemu i njegovom životu. Dodatne informacije se mogu dobiti na mejl info@meherbabasrbija.info a na toj adrsei se nalazi još jedna verzija ovoga  sajta, odnosno  http://www.meherbabasrbija.info. Moguće da će u narednom periodu doći i do nekih razlika u sadržaju ova dva sajta o čemu ću ostaviti informacije na obe adrese.

Ideja koja se kriovog sajta je podeliti informacije i knjige za koje mislim da su veoma interesantne za svakoga da ih pročita i u kojima će svako naćši ponešto za sebe. U njemi se mogu naći i odgovori na mnoge dileme i pitanja koja se postavljaju u sadašnjosti a i izvrstan su izvor informacija o duhovnosti i putu ljubavi, življenju u svetu a ipak bivanju odvojenim od njega. A na prvom mestu življenju tako da nikoga ne povređujemo. ili Meher Babinim rečima svojim sledbenicim, parafrazirano,

‘Pokušajte da nemate negativne misli o drugima a ako to nije moguće bar pokušajte. Ako nemožete kontrolisati svoje misli pokušajte da kontrolišete svoja osećanja. Ako vam ne polazi za rukom bar pokušajte. ako ne možete da kontrolišete svoja osećanja pokušajte da kontrolišete svoja dela. Ako i to nemožete pokušajte i ja ću vam pomoći’ i još ‘Nemojte da govorite drugima ono što bi ste se stideli da govorite u Mojoj prisutnosti. Ne mojte da osećate prema drugima ono što bi ste se stideli da osećate u mojoj prisutnosti. I nemojte da činite ono što bi ste se stideli da činite u mojoj prisutnosti. Ako ne možete da kontrolišete svoje misli pokušajte da kontrolišete svoje emocije. Ako ne možete da obuzdate svoje emocije pokušajte da kontrolišete svoja dela“.

Želja ovog sajta je da podeli i proširi  ljubav i razumevanje među različitim ljudima jer smo svi mi povezani.

  1. Нема коментара.
  1. No trackbacks yet.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: